A po chusteczka komuś biblioteka? I jeszcze jakaś nowa.
Skoro "Fakt" jest dostępny już za złotówkę.
A "Kozaczek" i "Plotek" w necie za darmo!!!
Tak trzyma się władzy. Jak była u władzy PZPR to się jej trzymał. Jak rządził SLD był z lewicą. Jak prezydencił Matuziewicz to był z nim. Jak nastał Krystoferon to się do niego przyssał. Sekretarz Muchnik jest jak Lenin wiecznie żwawy.
No chust wie po co
Ale po chust ktoś sobie takie bezsensowne, dziadowskie działanie wpisuje w program wyborczy i jeszcze się nim chwali? Przed kim?! Po co?! Jakieś nudne knigi mają ściągać tabuny wybiórców? Iiii tam. Łoni wolom markiety i galery handlowe. Albo pynto kiełbachy i dychę na napoje.
To ja poproszę o zdjęcia, w szczególności:
1. Zmodernizowanej i rozbudowanej oczyszczalni ścieków
2. Nowej biblioteki miejskiej
3. Nowej hali widowiskowo-sportowej
4. Ścieżki rowerowej Piotrków - Zalew sulejowski
Zdaję sobie sprawę, że nie mam co czekać na zdjęcia nowych miejsc pracy bo ich zbytnio nie przybyło, podobnie zresztą jeśli chodzi o bezpieczeństwo - dalej ciężko przejść przez moje osiedle w nocy żeby w mordę nie dostać, a rozbudowany do granic monitoring albo nic nie widzi albo jest akurat nieczynny. A programy to są fajne na papierze i w telewizji, napisz jakie konkretne korzyści ma miasto i ludzie w nim mieszkający z programu "Nasze miasto - nasza przyszłość". Albo podaj liczby, o ile wzrósł ruch turystyczny w Piotrkowie po realizacji "Traktu wielu kultur" - zobaczę liczby to uwierzę bo w same zapewnienia to ja przestałem wierzyć w wieku lat pięciu (już taki ze mnie niewierny). Ogólnie wysil się sama a nie korzystaj z propagandy sianej na stronie K.C.
ps. I nie ośmieszaj się tym CapsLockiem, kursy komputerowe są ciągle organizowane w PUP, może czas się zapisać - na pewno pokażą gdzie się wyłącza CapsLocka.
Ciekawe czy juz zabalsamowany jest???
Znaczy tak!
Biblioteki to oprócz projektu(w sumie chyba niezły wypas za taką kasę)to jak na razie nie było, nie ma i jeszcze jakiś czas nie będzie.
Ścieżka rowerową Piotrków-Zalew sulejowski!! Może pokaż mi na mapie gdzie ona jest? Bo ja jej organoleptycznie stwierdzić nie potrafię. A chętnie bym z niej zaczął korzystać.
Co do estetyki, to podobno o gustach się nie dyskutuje, ale może Tobie też miasto przestanie się tak podobać, gdy zdejmą wszechobecną podobiznę pana Prezydenta?
Podsumowując. To nie są osiągnięcia. To są Pobożne Życzenia.
Tak ma łoże z drzewa balsa i leje balsam na skołatane i zakochane w Piotrkowie serce Jaśnie Wielmożnego Prezydera.
Jak zresztą na Krzysztofa I Pobożnego przystało..
Duet wypisz wymaluj :)))
Prezydent z zastępcami!
http://tiny.pl/hwpsf
Takich sobie za 4 lata wybierzemy!
Pewnie lepiej nie będzie, ale śmieszniej - na pewno!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!