Zima i śniegi idą!!!! Piasku i soli starczy? Bo po zeszłorocznych perypetiach bardzo w to wątpię!!!
Cholera...o wszystkim trzeba przypominać.
Panowie i panie dość świętowania.Do roboty,do roboty!!!!
A przede wszystkim na remont ul.Dmowskiego od obwodnicy do Piomy, którą można przejechać tylko środkiem jezdni - reszta już nie istnieje.
Na ten i inne remonty nie ma co liczyć - skoro tak drobnej rzeczy, jak naprawa zniszczonych przez zawracające ciężarówki krawężników na skrzyżowaniu zachodniej obwodnicy i ul. Dmowskiego nie udało się wykonać przez ponad pół roku, to czego można wymagać od ekipy Pobożnego:
Fotka zrobiona dziś przed godz. 9.
A wystarczyłoby 2 ludzi, kilka krawężników, taczka zaprawy betonowej i ze 2 taczki ziemi, żeby w 3 godziny zrobić tam porządek. Jak widać zabrakło najważniejszego - CHĘCI.
A Chojniak niech dalej wciska ciemnemu ludowi te dyrdymały o poprawie bezpieczeństwa i estetyki miasta. Jak widać ciemny lud głupi i wszystko kupi.
Chyba jednak nie do końca co widać na tym forum :)))
A właśnie, że tak. Oczywiście Ciebie, Loli, jak i paru innych forumowiczów, w tym mojej skromnej osoby, do ciemnego ludu zaliczyć nie można.
Spróbujmy zatem zastanowić się i powyliczać, za co kocha go ten ciemny lud piotrkowski.
To może ja zacznę:
- ładna buźka ;)
I instrukcji obsługi łopaty:))
Oj bym Cie zdziwił!To że mu się udało po raz drugi nie znaczy że może zostać odwołany przed czasem.Pozdrawiam
Co to jest "schiza" ? Pytam poważnie bo nie wiem co to jest :(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!