metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tyk ~tyk (Gość)12.12.2012 12:04

Co znaczy 150k w porownaniu do murka za milion?

00

97300 ~97300 (Gość)12.12.2012 12:19

Najlepszy Prezydent w historii Piotrkowa!
NIE dla referendum.
3 x TAK dla "Razem dla Piotrkowa"
STOP KOMUNIE

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.12.2012 13:04

"obek" napisał(a):
Nieoczekiwany i szybki powrót do szkoły...

Albo na ul. Wronią 76-90...

00

Marek marecki Polska ~Marek marecki Polska (Gość)12.12.2012 14:39

97300 stop tobie chojniakowi i moherom...

00

kenobi ~kenobi (Gość)12.12.2012 15:17

Proponowałbym żeby w razie negatywnego wyniku koszty referendum ponosili wnioskodawcy.

00

człek śmieć ~człek śmieć (Gość)12.12.2012 16:18

Dziwne że dopiero teraz ktoś to odkrył,
czemu nikt o tym wcześniej nie pisał,chociaż to było wiadomo od wielu lat że tu ręka ręke myje,ale to tylko jest część prawdy,
bo zapomniano o piotrkowskiej policji,prokuraturze i sądownictwie,tam nie ma odważnych żeby ruszyli gniazdo szerszeni.

00

rekuler ~rekuler (Gość)12.12.2012 16:21

Ja się pytam gdzie jest stadion 35 lecia i nasze baseny ?
Kto wpuścił tyle marketów do Piotrkowa ?
Kto ???

00

miiikkiii ~miiikkiii (Gość)13.12.2012 16:04

a może by nasz Pan Prezydent zrobił coś z blokami na osiedlu Wierzeje bo niedługo naprawdę będzie strach wyjść z domu wieczorem do sklepu albo na przystanek autobusowy

00

Czarna wdowa ~Czarna wdowa (Gość)13.12.2012 22:12

Panie Pampuch gazetka OK ale potrzebny jest jakiś namiar na waszą organizację aby dostarczyć skrzynkę amunicji na ZWIERZA a ZWIERZ ma czarne pazury.

00

gość ~gość (Gość)16.12.2012 17:01

Nie darzę Chojniaka sympatią i być może moja wypowiedź nie będzie obiektywna, ale uważam,że Chojniak powinien nadal zostać Prezydentem. Tak wiem co mówię. Sam powinien "wypić piwo, które naważył" Nie można na barki nowego człowieka zrzucać takiego balastu jakim są podwyżki ,aby zdobyć pieniądze na liczne kredyty, które zaciągnął Chojniak. Wydaje mi się ,że Chojniak celowo wykazuje tzw butę, aby zniechęcić do siebie mieszkańców swoją pewnością siebie, a tymczasem dla niego wybawieniem byłoby odwołanie go ze stanowiska. Wtedy wszystkie podwyżki, które niestety są teraz konieczne, przez rozrzutność Chojniaka, obarczyłyby nowego Prezydenta. A Chojniak cóż - obłowił się i śmieje się nas , że tańczymy tak jak nam zagra. Ludzie ! nie głosujcie za referendum pozwólcie Chojniakowi wypić to 'piwo", a wtedy z pewnością Chojniak będzie bał się wyjść na ulicę i będzie musiał tłumaczyć się Prokuraturze.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat