Podzielam w pełni Twoje oburzenie. I także mam do pani Hołubowicz wielkie pretensje! Powinna była go zdzielić przez głowę mikrofonem!
Nasuwa się tylko jeden komentarz;-żli doradcy.Pierwszy zastępca ciągle myśli aby załatwić dodatkowe pokoje dla swej byłej pracodawczyni(przecież tam wróci),zaś wytrawny stary lis sekretarz co kilka miesięcy przejmuje kolejne referaty pod swoją juryzdykcję pozorując lojalność wobec całkowicie omotanego przez siebie prezydenta.
Pan Prezydent jest zadowolony ze swojej pracy, ze swoich dokonań,a te zadania które się nie udały ,lub nie udadza w przyszłosci ,to nie Jego wina.Chojniak nie potrafi się przyznać do porażki, a wręcz do katastrofy w która pcha nasze miasto.Ciekawe jaki murek zafunduje nam w ciagu następnych dwóch lat.
Ja też jestem spokojna o inwestycje bo ich nie będzie. Nic nie zrobił przez dwa lata to i teraz nic nie zrobi. Nawet wniosków o dofinansowanie miasto nie składa bo nie ma na wkład własny. "Złoty budżet" to kicha i kpina z prostych ludzi. Policzymy Panie prezydencie wszystko dokładniutko i ośmieszymy jeśli jeszcze raz Pan będzie tak kłamał. To już nie PR, wchodzi Pan w sferę okłamywania własnych wyborców.
Narzekali na Matusewicza !!!- a ja myślę że jednak więcej zrealizował namacalnie !!! byłam kiedys u P. Matusewicza w b. ważnej sprawie i reakcja natychmiastowa { złożyłam skarge na czynności TBS } natomiast chwilę potem rozmowa z obecnie panującym --' no myśle że zbadamy sprawę "" i bada do dziś !!!!!!!!!!! taka mała różnica !!!! cieszy mnie to że już nie muszę korzystać z 'dobroci ' p. Chojniaka -opuściłam terytorium PIOTRKOWA !!!! trzymam kciuki za interesantów UM
Przyłaczam się. Dajcie jak najwięcej, najlepiej całość.
~marek oczywiście 20.11.2008 01:11
dajcie cały wywiad!
każdy polityk nawet małego kalibru jak K.Chojniak, zawsze będzie mówił tylko to, co chcą usłyszeć słuchacze. Ja osobiście, słuchałem jego całą wypowiedź i niczym szczególnym mnie nie zachwycił. Ot, ble,ble,ble.
Poniższy komentarz mzgk został usunięty (nie był związany z tematem). Poniżej podaję link tematyczny. Portal zajmuje się FAKTAMI a nie PLOTKAMI. Jeżeli będą potwierdzone fakty będziemy o tym pisać.
http://www.epiotrkow.pl/forum/hyde-park,Radny-Tomasz-STASIAK-(wiceszef-RM),28
Moze jasnie nam panujący Krzysztof Chojniak zrobiłby kilka otwartych spotkań z mieszkańcami tak jak było to robione w poprzedniej kadencji skoro tak wschłuchuje sie w uwagi mieszkańców miasta, a pani Stachaczyk niech sie przygotuje do wywiadu i zada kilka trudniejszych pytań prezydentowi np.czemu w 80 tys.Piotrkowie nie ma Orlika a takich 2 tys. Czerniewicach jest, parkingi na osiedlach, głowne drogi miejskie,obwodnica,mieszkania socjalne a nie tylko o kolory mzetek czy mają byc różowe czy zielone
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!