metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kosma ~kosma (Gość)27.10.2008 20:26

Ogólnie pozytywnie. W porównaniu z poprzednikiem, który został skazany nawet bardzo pozytywnie.
Błąd to ugięcie się pod presją "pracowników" pewnej spółki, teoretycznie miejskiej. Tak nie robi dobry polityk. Co jest ważniejsze - całe miasto czy jedna spółka ? Mam nadzieję, że ten błąd zostanie naprawiony.
Moja ocena 4.

01

jest dobrze ~jest dobrze (Gość)27.10.2008 20:54

te 568 głosów otrzymał notabene od MZGK
za to własnie prezydent próbuje się usilnie odwdzięczyć od jakiegoś czasu
przecież to nie było w ogóle w pana założeniach.
panie prezydencie udało ci się zrealizować punkt 9
klapa na całej linii.referendum i to od zaraz bo Piotrków jak żadne inne miasto zostało silnie upolitycznione,a to się z tym wiąże,że zamiast iść do przodu Piotrków staje się zapyziała wiochą w samym centrum POLSKI.
to właśnie brak konstruktywnego dialogu z mzgk doprowadziło
do nieuruchomienia tak ważnej inwestycji jaką jest modernizacja oczyszczalni scieków.
tak czy inaczej życzę powodzenia,bo ja przecież tez tu mieszkam i chciałbym być dumny ze swojego miasta.

10

bilobil ~bilobil (Gość)27.10.2008 21:25

Zagadka dla spostrzegawczych : Które z tych projektów są pomysłami Chojniaka a które pomysłami Matusewicza ?

00

kynio ~kynio (Gość)27.10.2008 21:32

bilobil, naliczyłem 9 projektów Poprzednika

10

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)27.10.2008 22:06

Czyżby Chojniaka był tylko 1 punkt:
7. Poprawa estetyki miasta?
Szkoda, że realizowany "od d..y strony" - głównie przez likwidację siatek rozdzielających jezdnie al. Armii Krajowej, al. Sikorskiego, al. Piłsudskiego i al. Kopernika. :/

10

sędzia ~sędzia (Gość)27.10.2008 22:26

Krótko:p-o-r-a-ż-k-a!

10

lokalny patriota ~lokalny patriota (Gość)28.10.2008 11:00

Ocena? duuuży minus to za mało! nic, kompletnie nic szczególnego, nic co trzeba na pierwszym, nic co trzeba na drugim, czyli postawie tutaj tytuł piosenki Lady Pank "Mniej niż zero" Dożucę jeszcze ocenę mniejszych przyjaciól z hotelu schronisko - Hau!Hau!Hau!Wrrrrr!

10

żenada ~żenada (Gość)28.10.2008 11:05

Moja ocena - PORAŻKA!!!
Dymisja jest konieczna!!! Bądź Pan mężczyzną Panie Chojniak

10

żenada1 ~żenada1 (Gość)28.10.2008 12:30

chyba Prezio ma świadomość, ze daje plame za plama i sam pewnie rzuciłby to w diabły...ale....pensja, fura, komóra, wszędzie pierwszy.....no i geszefty mniejsze i duże znajomych królika.....wszystko by przepadło....

10

xy ~xy (Gość)28.10.2008 13:07

"~lokalny_patriota" napisał(a):
Dożucę jeszcze ocenę mniejszych przyjaciól z hotelu schronisko - Hau!Hau!Hau!Wrrrrr!

Dorzuć jeszcze dla siebie słownik poprawnej polszczyzny i będzie OK.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat