Ja życze Piotrkowianinowi oraz trenerowi Zinchukowi więcej sportowego szczescia niż w zeszłym sezonie i aby kontuzje omijaly naszych szczypiornistów , bo w zeszłym sezonie pokrzyzowalo nam to wiele planów w rundzie rewanżowej . Zespół jest bardzo dobrze przygotowany do sezonu , ósemka według mnie jest jak najbardziej realna .Kibicom i sympatykom dużo wrażeń sportowych... Zaczynamy już w niedziele. Pozdrawiam wiernych fanów Piotrkowianina...
Ten sezon będzie kluczowy dla nas. Chłopaki dajcie nam tyle radości, ile daliście nam przez ostatnie lata w Superlidze, choć z małym zgrzytem w I lidze. Mój 12 sezon w roli kibica właśnie się rozpoczął. Pamiętam czasy "Twierdzy Piotrków". Przypomnijmy sobie te czasy wspólnie, w jeszcze starej hali RELAX. Aby już w nowej hali grać cały czas w Superlidze. Powodzenia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!