Sulejów twierdza nie do zdobycia. Kaczyzm jest gorszy od faszyzmu. Od dziś Kaczyński przypomina mi Nikołaja Jeżowa który ze względu na okrucieństwo i niski wzrost (153 centymetry) otrzymał przydomek krwawy karzeł.
Spotkanie zamknięta. Akredytacje tylko dla wybranych. Podpisujesz lojalkę wypełniasz ankietę i drzwi stoją otworem. PRL i Ubecja wróciła. Teraz to się nazywa PiSkaida. Brakuje jeszcze Ścieżek Zdrowia.
Zastanawiam się, co bardziej budzi mój niepokój? Czy to, że Polska dostała się pod okupację zdegenerowanych zdrajców złodziei i szabrowników czy może o wiele bardziej przeraża mnie bierność polskiego społeczeństwa, które nie ma siły, woli i odwagi by tę mafię nie tyle pogonić, co w końcu dopaść i przykładnie ukarać. Przypominamy jakiegoś gapia, który przygląda się wykrwawiającej się na jego oczach ofierze i nie ma odwagi nie tylko samemu udzielić jej pierwszej pomocy, ale nawet zaapelować o tę pomoc do innych czy zadzwonić po pogotowie. A może jest jeszcze gorzej i Polacy oślepli już na tyle, że nie dostrzegają tragicznej sytuacji, w jakiej znajduje się Polska? Pamiętajmy, że w królestwie ślepych jednooki jest królem
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Prosimy Beatę niech przekaże Panu Prezesowi Kaczyńskiemu jak "pseudo członkowie" PIS: Kozłowski, Dajcz, Lorek - utrudniają życie prawicowemu prezydentowi.
No i teraz wszystko się "zmieni" Sulejów zostanie Uniejowem a i tablica pamiątkowa pewnie zostanie ufundowana....ale ma Sulejów szczęście...
Władzo Piotrkowa i Sulejowa!!!!!!!! Kuć żelazo puki gorące,Lobbować trzeba za Budową S-12,bo inaczej TIRY nas wykończą,zróbcie coś wreszcie dla dobra Mieszkańców i Wyborców.....
Pan Prezydent Chojniak będzie uczestniczył na zakończeniu w mszy św. ???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!