najlepszy jest ten z lewej strony słoneczka narodu, to taka inteligencja nienachalna :-)
Nie bede sie wypowiadac teraz konkretnie na temat partii politycznych bo po obejrzeniu tego filmu nurtuje mnie cos innego... to jak bardzo czlowiek jest czlowiekowi wilkiem I to w imie czego? Pogladow politycznych? Smutne to... :(
Wszyscy poprzedni,terazniejsi i przyszli kradli i krasc beda.To jest Polska.
który kandydat z listy pis ma problemy z prawem ? bo z KO to i owszem ,pan GRABARCZYK który szuka poparcia u nas ,czy juz wyjaśnił szwindle z bronią ?
Gierka w 1979 też tak witali na dożynkach i za niecałe 2 lata było pozamiatane.
Nie mogłem wejść więc się pytam. Prezesie skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle: inflacja największa do 10 lat, paliwo drogie choć baryłka ropy 60$, kolejki do specjalistów coraz dłuższe, brak dofinansowania szpitali, bałagan w szkolnictwie, sądownictwie, wzrosły ponad 100% opłaty sądowe itp itd............
Sami emeryci, w Nd będą do Bozi się modlić co by te pełowskie szumowiny przegnać na cztery wiatry bo tylko łony prawdziwe Polaki wiedzą co dobre dla kraju. Dwa neurony jeszcze dychają i indoktrynacja działa więc jedno zdanie z pisiej tv zapamiętali. GDZIE JA ŻYJĘ ????
art w forbs , za 10 lat możemy być w czołówce świata , czy ktoś popiera pis ,czy nie ,bez znaczenia ,faktem jest że poprzednia ekipa pozwalała na złodziejstwo ,obecna daje ludziom i krajowi
Tylko prezes zachował bladą twarz reszta jak buraki. Poza tym buraczki do kaczki bardzo się nadają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!