Pieniądze to wszyscy biorą, a jak co do czego to chuzia na Jarosława Kaczyńskiego. Najgorsze są te etatowe stojące pod sądem i chodzące w dni targowe po targu. Autokar wyrzuca ich w.mjejscu manifestacji jak zgnile kartofle
Wstyd za parę groszy z diabłem by pakt podpisały. Ale pieniądze to wzięły, oddać na cele dobroczynne. Jak wam nie wstyd
Najwiecej hejtu na ulicy to ci,którym bankomat zamkneli ciekawe twarze
A nie mówił czy piotrkowianin Maciarewicz zlikwiduje "bombowiec" Skyvan, jeśli wygra?
W budżecie na 2020 rok nie ma wzmianki o 13-stej emeryturze !!!
Dobrze się przyjrzyjcie tym osobom ze zdjęcia młodzi Polacy i pomyślcie o szansach wyborczych dla siebie.
Obejrzałem ten filmik wideo i stwierdziłem że jedni sa glubsi od drugich tam byli dziennikarze z calego kraju i opowiedzą jaki to w piotrkowie jest rynsztok czy w tym miescie jest jakaś inteligencja nie potrafią wykorzystywać życia w wolnym narodzie jak dzieci wstyd na cały kraj.
W 2020 roku wzrośnie akcyza na energię elektryczną, alkohol etylowy, piwo, wino i wyroby tytoniowe.
To tylko początek podwyżek,a barachło pisowe cię cieszy !!!!
Leczyć was powinni!!!!!!!!
Pis tak zepnie budżet, że końca rzęsistego szlochania, beczenia ludu naiwnego i głupiego końca nie będzie. Wycie do księżyca też nie pomoże, a wolne miejsca pod mostami zaludnią się mimo, że przeciągi i chłód będą doskwierały. Na otarcie łez pozostaną dostępne porcje ryżu na talerzykach do kawy.
Piotrków Trybunalski przeprasza za Macierewicza. .Kaczyńskiego Ziobro Jakiego..Kurskiego. ..Piotrowicz i Pawlowicz
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!