I niebawem zamiast w Polsce obudzicie się w Polinie... ust. 447 czeka na takich jak wy a zaczniecie się buntować to ust. 1066 szybko was ugasi...
Sami starsi ludzie pałający taką nienawiścią, jaki oni dają przykład ?? Jaką młodzi ludzie mają mieć perspektywę patrząc na takie zachowanie ? Wstyd mi za to miasto... Szkoda wielka szkoda...
Nie każdy przeciwnik "partii rządzącej" jest sympatykiem opozycji!! Ja np. nim nie jestem
Kompleks Platformy przysłonił oczy rządzącym i dlatego dookoła widzą wyłącznie wrogów wśród innych ludzi.
A dlaczego spotkanie nie zostało zoorganizowane we Woli Krzysztoporskiej - mateczniku PIS?
Ciekawe czy to tak krzyczą precz z komuną maja świadomość ilu posłów związanych z tym ustroje jest w sejmie
Piotrkowianie i nie tylko, po co się tak napinacie. 13 października Prawdziwi Polacy wybiorą Prawo i Sprawiedliwość na następną 4-letnią kadencję, bo obecnie innej alternatywy nie ma. Te wrzaski i krzyki nic nie pomogą. Suweren ma zawsze racje. Aby rządzić trzeba WYGRAĆ wybory. Koniec i kropka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!