Pis wykończy ten kraj i zwykłych ludzi, prąd , ciepło, ceny żywnościowe kosmos, na łęki nie mam. Niech przepadną
Jaj braknie PiS-u,to ta ekipa całkiem wykończy tych biednych mieszkańców.
Pan MK potrafi tylko brać. Nie ma pomysłu jak pozyskać środki. Najlepiej to podnieść opłaty i po problemie. Mieszkańcy i tak zapłacą. Bo mają inne wyjście?
Jaki skromny ten prezes Szkoda że jego pensja i wszystkie dodatki płacą mieszkańcy Przecież rok się skończył to i premia się należy żeby była to trzeba wypracować zysk Będzie zysk w przyszłym roku będzie może 100 tyś a kto zabroni Taką pensję to nie jeden właściciel prywatnej nie ma a tu się należy Lekcja skromności by się przydała bo z wypowiedzi to pycha i samo zachwyt wypływa Czas na wybory Dodatek osłonowy dostali i jedzcze mało
A dlaczego to prezes miejskiej ciepłowni otrzymał w 2022 roku 71272 zł premii!?
Cieszy mnie tylko jedno,że ludzie Chojniakowi tego nie podarują i będzie to jego koniec prywatnego folwark.
Ja mam taką jedną propozycję do pana prezesa,jak również do Chojniaka jako osoby nadzorującej ciepłownią. Jeśli do URE w ciągu roku można złożyć aż 3 wnioski o ponowne wyliczenie taryfy to proszę z tego skorzystać! Jeśli teraz gaz jest o wiele tańszy to chyba wypada jakoś pomóc mieszkańcom? Czy wniosek do URE to aż taki wysiłek?? Z dzisiejszego wywiadu odniosłem wrażenie,że chyba tak. Dostanie prezes 70 tyś. premii - a nie,przepraszam,to niny nie premia - to zabrać się za robotę!
Pytanie do prezesa Elektrociepłowni Piotrków: kiedy odchodzi na emeryturę czy to stanowisko ma dożywotnie?
.Dlaczego w ciepłownia nie ma kogeneracji w tedy unia bardzo chętnie by dopłaciła ,Razem z Chojniakiem za te błędy na bruk. Miasto już wrze.
Proponuje założyć internetowa petycje o kontrole z NIK w Piotrkowskim magistracie i ciepłowni z podejrzeniem o niegospodarność i narażenie na szkodę mieszkańców Piotrkowa .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!