Po premierze w śród uczestników seansu panowało zażenowanie i śmiech z 15 min. produkcji za kilkaset tyś zł. Pan prezydent podniecony nie widział obgadywania i szyderstwa za plecami. Sporo ludzi nie zaszczyciło obecnością największej produkcji w historii Piotrkowa - może mają już dość udawania że......
Filmik ktory znalazlem w necie i o ktorym mowili nawet w teelexpresie nie powala niczym nie ptomuje nawet Piotrkowa tylko sa zbednymi wypocinami kilkusekundowe urywki z miasta nie maja sensu i skladni. No coz szkoda 16minut na ogladanie a taki "slawny" piotrkowianin byl reżyserem.
W głowie mnie się kręci i nie mogłem do końca obejrzeć , za takie coś to powinni mi dopłacić 200 tys za odszkodowanie .
przyjdę na sesję rady miasta posłuchać opinii naczelnego znawcy filmu i krytyki filmowej w Europie środkowo wschodniej wywodzącego się z miejscowego "mzea"
Boli was,że film zrobiono z prywatnych pieniędzy,a nie boli was,że wasz prezydencik bierze co miesiąc z naszych podatków PRAWIE 13 TYSIĘCY ZŁOTYCH !!!!
HIPOKRYCI!!!!!!!!
Obejrzałem w necie. Moim zdaniem super. A te 200 000-tyś.na film dało min.kultury ale Piotrkowianie sądząc po komentarzach woleli by basen.
niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę, ale czy to prawda, że ten film trwa 15 minut i kosztował 200 000 zł? bo jeśli tak, to niech mnie ktoś uszczypnie...
...kiedyś przed głównymi seansami puszczali kroniki filmowe :)
Normalnie jak za komuny ;p
Ile kosztowała dokładnie produkcja tego pięknego i mądrego filmu? Agawa mogłaby napisać rzetelniejszy artykuł.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!