Znów w komentarzach wylew pseudo rad antyszczepionkowców. Fakty i statystyki działają przeciwko Wam - ok. 99% osób leżących w szpitalach COVIDowych to osoby nie zaszczepione. Faktów i oceny konieczności zaszczepienia żeby w końcu zdławić pandemię nie zmienicie hejtując na lewo i prawo!
Mnie złozyło w tamtym roku pod koniec września dokładnie w piątek wieczorem. Wit C 1,5 , 2gr co 2, 3 godziny, D3 około 200.000 UI + 400mcg K2 raz na dobę oraz B-OPTIMA + Cynk według ulotki, poniedziałek dzień wolnego, we wtorek zapomniałem o chorobie. Wniosek natomiast jest taki że żaden zastrzyk o nieznanych skutkach ubocznych w przyszłości do niczego nie jest mi potrzebny. Zdrówka wszystkim życzę!
Rozmawiałem dzisiaj z facetem, który był "ciężko" chory na covid... On i jego rodzina. A jakie miał pan objawy - pytam. No, ciężkie. Smaku nie miałem, czucia nie miałem!!! Pytam, a anginę ropną Pan znasz? Podobało się bardziej niż covid? Brak odpowiedzi....
To drążę temat dalej.
A kolkę nerkową, kiedy schodzą kamienie - znasz pan?
A rwę kulszową, podobną do kolki nerkowej?
A zwyczajną astmę oskrzelową???
I na tym skończyła się dyskusja...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!