Pomimo tego, że ani struktury PO w Piotrkowie Trybunalskim, ani struktury regionu łódzkiego nie życzą sobie aby ta Pani była kandydatem do Parlamentu RP - to jest Ona wciskana na listy przez "KOMIET CENTRALNY" ? To chyba koniec PO w Piotrkowie. Rozbija ta Pani wszystko dla własnej korzyści i tyle.
Jak można mówić że nic nie zrobiła dla Piotrkowa- przecież głosowała za trasą Warszawa - Wrocław przez Łódż i Sieradz,a nie przez Piotrków i Bełchatów.To nasz "dobroczyńca".Ponadto raz w roku możecie brać udział w rajdzie rowerowym,gdzie możecie ją zobaczyć a wy tego nie doceniacie i nie chcecie głosować na nią.Ponadto jest ministrem bardzo zasłużonym dla Naszej Ojczyzny/przyznam ,że nie bardzo wiem po co to ministerstwo i co tam robi poza braniem kasy/.Wstyd ,że jesteście jako jej współmieszkańcy takimi malkontentami.
Dobrze, że nie na Madagaskar :D Oj... pewnie ci protestujący by tą panią (kopnęli, tam gdzie ona może ich w **** pocałować :D) tam wysłali...
To co chyba najwyższa pora by tym "narodowym pracusią" pokazać pewien palec i zamiast na nich głosować to lepiej na piwko skoczyć
......&......
Informacja ta zadaje kłam posłom PO którzy twierdzili jakoby w ich partii listy wyborcze były tworzone oddolonie przez zarządy wojewódzkie.
O wszystkim widać decyduje Tusk
PO partią wodzowską?
Zawsze tak było - na początku może trochę mniej. A wiadomości z PO od znajomych mi osób słyszę od czasu kongresu założycielskiego (Rokita, Płażyński, Tusk). PO to pozory demokracji. Szczególnie po wyeliminowaniu z PO Rokity i Płażyńskiego przez Tuska jest totalny zamordyzm.
Ale (niektóre) media dorabiają "gębę" innym, a nie PO... To się w Polsce nazywa ETYKA dziennikarska.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!