Szopka objazdowa po Polsce z pajacykami żołnierzykami NATO trwa. A Macierewicz "pozwolił odejść" już 120 oficerom. Po 17-stu miesiącach rządów tego destruktora otrzymujemy średnią 7 wojskowych na miesiąc na emeryturze! A przed nim jeszcze 31 miesięcy.
Na dodatek będzie może jeszcze Pani Broszka. Wspaniale! Proszę jeszcze powiedzieć od której godziny będzie ten zaszczyt i czy będzie można im zadać kilka pytań?
żeby tylko w tym szale przygotowań nie pościnali wszystkich drzew w mieście z obawy, że znów w któreś przywalą. A tak swoją drogą to ciekawe zjawisko, że ludzie s tej opcji mają ciągoty walenia po drzewach, samolotem w Smoleńsku, potem Szydło . Coś ich ciągnie do drzew !
Do PT: brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo!!!! Mam takie same zdanie.
Popatrzył bym na te bronie ale nie pociąga mnie widok Antoniego Macierewicza, więc nie będę sobie zawracał głowy wydarzeniem.
A rondo sulejowskie takie rozkopane i pewnie zakaz poruszania się po Piotrkowie cintocento będzie. 😕
Dobrze napisane: Becia będzie towarzyszyć Panu Ministrowi Maciarewiczowi. Ciekawe czy ją weźmie na jakąś kolacyjkę do Bernardynów po tym całym cyrku.
I jeszcze jedno bardzo liczę na obecność Pana Bartka Misiewicza, chciałbym mu oddać honory, które ktoś mu zabrał.
-Chemiku - obiektywnie twoja historia jak ulał pasuje do Radka Sikorskiego .Pił i jadł za moje .Zawsze rozrzutny jak Szkot.A jakiego miał guru , któremu musiał robić "łaskę".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!