Ja oddam pustą kartkę na senat. To darmozjady. A Ci kandydaci pożal się Boże. Widziałem tego Pęcinę. Wygląda jakby za chwilę miał umrzeć. Czy będzie chciało mu się coś zrobić dla miasta. Myślę ,że może tylko dla siebie. W oświadczeniu do rady miasta podał, że jest na rencie 500 zł.chyba chce sobie wyrobić wyższą emeryturę i tylko tyle.
A ja mam w d...e wybory. Wolę sobie siedzieć w domu i popijać piwko. A kto chce głosować niech sobie głosuje bo to i tak niczego nie zmieni. Po wyborach pozakładają koalicje i zrobią z was durniów.
Pencinę! To taki kandydat NIKT.
W BIP jest jego oświadczenie majątkowe: milioner. Ta renta to tylko na datki dla ubogich.
Gdzie się otworzy jakiś portal, duży czy mały, znany czy mniej, lokalny, regionalny czy ogólnopolski to wszędzie kandydat Pencina. Ale ma na to pieniądze.
Lepiej skreślić dwóch lub więcej. Pusta kartka kusi, aby sfałszować...
Dzieje się tak dlatego, że środek ciężkości takiej kromki jest po stronie posmarowanej. Strona posmarowana jako cięższa jest bardziej przyciągana przez grawitację.
Podsumujmy parę list wyborczych:
Tępy jak osioł,
głupszy niż cielę.
Wystarczy by w sejmie
zrobić karierę.
Oczywiście, można dopisać "w senacie".
A dla lokalnych znawców tematu - "w radzie miasta".
nie zawsze
dr Piotr Grabowski: przede wszystkim gospodarka, nie ma krajów biednych są tylko źle gospodarowane
Ależ odkrycie! Nihil novi. Mnie tylko ciekawi, dlaczego akurat taki nick, ten Ącki. Czy można (jeszcze przed wyborami) prosić o odpowiedź?
Nie jestem osłem jak elektorat nocnej zmiany (PO,SLD,ZSL)i nie dam się nabrać ani na pustoslowie Tuska ,ani na plewy Pawlaka,ani ani na zgniłe jabłka jabłuszka Napieralskiego, ani na wibratorek Palikota.Dla mnie autorytetem jest profesor Witold Kieżun.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!