metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ads ~ads (Gość)05.09.2021 13:40

a ja wczoraj jechałem po 4 dawkach i luzik

25

Kazik ~Kazik (Gość)05.09.2021 18:36

To wszystko po szprycy a będą kolejne dla zaszczepionych preparatem niewiadomego pochodzenia i więcej zdarzeń na drogach bo dla na szprycowanych droga staje się zbyt wąska

42

Hmmmm ~Hmmmm (Gość)05.09.2021 19:38

Nawet wysokie kary nie odstraszą przed głupotą na drodze. Najpierw kierowcy powinni zmienić myślenie i zadbać o zdrowie własne i innych. W te wakacje trochę pośmigałem po większych miastach Polski i muszę pogratulować Warszawiakom i Ślązakom. Pełen szacunek na drodze i uprzejmość. Mimo dużego natężenia ruchu, znalazło się miejsce dla wszystkich. Nasi niektórzy EP vs EPI pozjadali wszystkie rozumy w Piotrkowie. Myślą, że skoro znają miasto to są "miszczami".

03

Żadna ~Żadna (Gość)05.09.2021 17:21

Co to za różnica zginąć w wypadku czy od szczepionki na covid w późniejszym czasie?

33

Marlenka 123 ~Marlenka 123 (Gość)05.09.2021 17:18

Policja i sądy są bardzo pobłażliwe i to jest główna przyczyna braku respektu dla przepisów ruchu drogowego ...
Podczas kontroli drogowej policjanci nie śpieszą się wcale to a wcale - gadka szmatka i dniówka jakoś zleci
Do tego podwójna obsada patroli w drogówce to jakaś komedia- w krajach gdzie jest większa przestępczość i bardziej agresywne społeczeństwo są jedno osobowe obsady, ale jak widać nikomu nie zależy na zwiększeniu bezpieczeństwa w żadnej strefie - czy to na drodze, czy w sieci - system jest niewydolny i jak widać o to chodzi rządzącym
Wystarczyło by zmienić kilka prostych przepisów i np. zrobić jednoosobowe patrole, upubliczniać wizerunek przestępców jak złodzieje, pijani kierowcy i już było by pięknie, ale na co to komu ?

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat