metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
;p ~;p (Gość)21.03.2012 18:17

bardzo się cieszę bo akurat jestem uczennicą tej szkoły :)

00

Emet ~Emet (Gość)21.03.2012 22:42

Chyba to nie zasługa dyrektora Czajki,bo z tego co wiem to potrafi tylko stać w rozkroku miedzy starostą a prezydentem.To taki mierny radny bez zasad i honoru.

00

nie radny ~nie radny (Gość)22.03.2012 06:13

mierny? ale niewierny ;-)

00

... ~... (Gość)22.03.2012 16:36

Ja myślę,że pan dyrektor też miał w tym swój wkład. Jako dyrektor bardzo dobrze się spisuje w tej szkole.

00

Aniak ~Aniak (Gość)22.03.2012 17:34

A ja kiedyś pracowałam w szkole razem z panem radnym dyrektorem, wtedy jeszcze tylko nauczycielem, chyba informatyki uczył a później jeszcze historii. Myślę, że to jego zasługa te pieniądze, ponieważ ma do tego bardziej bezpośredni dostęp niż inni dyrektorzy nie będący radnymi. No cóż wypada pogratulować Rafałowi awansu a szkole dyrektora.

00

ciekawy ~ciekawy (Gość)22.03.2012 21:31

"jako radny ma bardziej bezpośredni dostęp"- to znaczy co- wyciągnął z kasy miejskiej?
Pani AniuK - nauczycielko! Co za wnioski! Myślenia to chyba Pani nie nauczy....

00

SMALEC Z SZYDŁOWA ~SMALEC Z SZYDŁOWA (Gość)24.03.2012 13:02

KOLEJNY LANS DYREKTORA-RADNEGO,MOŻE TERAZ KUPI MŁODZIEŻY PIŁKI BO GRAJĄ SZMACIANKAMI'NA TO TO NIE MA 'A NA PROMOCJĘ TO TYSIĄCE ZŁOTYCH JEST'

00

Fanatic ~Fanatic (Gość)24.03.2012 13:21

"Emet" napisał(a):

No tu się kolega myli lub zwyczajnie zazdrości!
Lepiej stać w rozkroku i czerpać z tego korzyści dla swojej szkoły, niż zaciskać kolana i ukrywać brak jaj oczerniając innych.
A co do zasad i honoru to jest taki dyrektor w Piotrkowie , który to uwielbia knuć i kopać pod innymi dołki tylko dlatego, że sam bez namaszczania nie potrafi nic zrobić.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat