Wspaniała sprawa! Dobrze, że Miasto dba o najsłabszych swoich mieszkańców i ich rodziny.
ukazało się ogłoszenie że w SULEJOWIE /po domu dziecka / ma być centrum uzależnień alkoholików i innych / NARKOMANÓW ? / czy nie czas działać ?
urzednicy z paszu rodowskiego kłamią i dbają o swoje posadki po wyborach mają ludzi za nic
A gdzie osoby z MOPRu które usługami opiekuńczymi się będą zajmować? Pracownicy socjalni jak zwykle pominięci. Tylko do roboty...
Czy mieszkańcy "miasta" Sulejów muszą tu robić taki bałagan w komentarzach pisząc na zupełnie inny temat ? Ni macie swoich mediów ? Tam się zbierzcie
Zastanawia mnie jedno. Czy jeśli osoby uzależnione od narkotyków i alkoholu zaczną dostawać przepustki, to czy ja i moje dzieci nadal będziemy bezpieczne. Nie uśmiecha mi się zamartwianie czy moje dziecko wróci całe i zdrowe ze szkoły. Nawet nie chcę o tym myśleć ... Nie wiem czy ten osrodek to dobry pomysł
najwyższy czas na poinformowanie mieszkańców SULEJOWA o planowanej inwestycji ,adaptacji budynku /po domu dziecka/ na ośrodek ODWYKOWY alkoholików i /NARKOMANÓW?/ czas sie oragnizować
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!