metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Jagoda ~Jagoda (Gość)06.02.2020 11:37

Wspaniała sprawa! Dobrze, że Miasto dba o najsłabszych swoich mieszkańców i ich rodziny.

104

miesz ~miesz (Gość)06.02.2020 13:13

ukazało się ogłoszenie że w SULEJOWIE /po domu dziecka / ma być centrum uzależnień alkoholików i innych / NARKOMANÓW ? / czy nie czas działać ?

83

gggg ~gggg (Gość)06.02.2020 22:27

urzednicy z paszu rodowskiego kłamią i dbają o swoje posadki po wyborach mają ludzi za nic

51

dociekliwy ~dociekliwy (Gość)06.02.2020 18:03

a co z pomieszczeniami na ul.wysokiej

21

hdfgt ~hdfgt (Gość)06.02.2020 14:04

A gdzie osoby z MOPRu które usługami opiekuńczymi się będą zajmować? Pracownicy socjalni jak zwykle pominięci. Tylko do roboty...

74

gość ~gość (Gość)07.02.2020 14:55

Czy mieszkańcy "miasta" Sulejów muszą tu robić taki bałagan w komentarzach pisząc na zupełnie inny temat ? Ni macie swoich mediów ? Tam się zbierzcie

12

mieszkanka Sulejowa ~mieszkanka Sulejowa (Gość)06.02.2020 15:05

Zastanawia mnie jedno. Czy jeśli osoby uzależnione od narkotyków i alkoholu zaczną dostawać przepustki, to czy ja i moje dzieci nadal będziemy bezpieczne. Nie uśmiecha mi się zamartwianie czy moje dziecko wróci całe i zdrowe ze szkoły. Nawet nie chcę o tym myśleć ... Nie wiem czy ten osrodek to dobry pomysł

72

sulejowianin ~sulejowianin (Gość)07.02.2020 10:22

najwyższy czas na poinformowanie mieszkańców SULEJOWA o planowanej inwestycji ,adaptacji budynku /po domu dziecka/ na ośrodek ODWYKOWY alkoholików i /NARKOMANÓW?/ czas sie oragnizować

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat