Kto chce dać kasę i tak da, sam podejdzie do kwestujących i wrzuci pieniążka. Nie cierpię osób nachalnych i narzucających się żeby tylko im coś dać do puszki czy na tacę. Dlatego nie daję nigdy na tacę :) Sam wrzuciłem kilka złociszy, choć w tym tłumie nie zauważyłem jednej skarbonki przy spacerowej i z własnej woli poleciałem pod bramę główną.
A może warto byłoby sie dowiedzieć, dlaczego te "kwestujące mumie" stały i czekały, aż ktoś podejdzie, dlaczego nie latały z puszkami po cmentarzu i dlaczego zarządzający cmentarzem w Piotrkowie są przeciwni tej kweście? Ale po co? Najlepiej pieprznąć coś bez sensu, byle tylko wpis był.
zauważył ktoś tablice smoleńsk na wojskowym? co o tym myślicie?
trzy dni kwestowania i raptem 15.000 zł zebrane, na odnowienie jednego zbytkowego nagrobka. SUKCES!!!! A nagrobków do odnowienia jest około 100. I najbardziej mnie wkurzyli ci kandydaci kwestujący. Wiadomo kampania wyborcza w pełni.
apropo tych kandydatów którzy kwestowali ,, nie chlap językiem bez zastanowienia większość z nich kwestowała też rok temu , dwa lata trzy ... więc jesli chcesz błotem rzucac to sprawdz kto dopiero w tym roku przyszedł i mów z nazwiskami...pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!