nie byłem na cmentarzu i nie rzuciłem drobnych - dlatego tylko tyle zebrali, chyba że poszły na przelew? :D
Kwesta odbywa się za spokojnie - kwestujący stoją jak te mumie i czekają aż ktoś podejdzie.
Gdyby taki orzeł jak Majewski kwestował, to wyrywałby z kieszeni męskie portfele, a kobietom portmonetki z torebek.
Proszę zobaczyć jak się kwestuje na warszawskich Powązkach, czy cmentarzu Rakowickim i wtedy proszę odnosić się do mojej wypowiedzi.
E tam wstyd. Po prost 60 tysięcy wyjechało do domu.
" kochani wierni,zamiast kupować znicze i wiązanki,przekażcie pieniądze na kościół,na tacę"-wypowiedź biskupa siedleckiego!
Ktoś tutaj poniżej mówił coś o kwestujących mumiach....
Jakoś mi one nie przeszkadzały i w tę zmarlałą, zmumifikowaną łapę udało mi się wcisnąć forsę.
No tak, ale za niektórymi trzeba histerycznie biegać, żeby łaskawie sięgnęli do kieszeni choć po grosz. To i potem takie skąpiradła narzekają, że nikt ich nie zaczepił.
Nie ktoś, tylko ten co się znowu blekotu nażarł.
Dla mnie użytkownik Majewski nie istnieje, jest to tylko jakiś bezimienny Ktosiu. Informacja tak dla orientacji Pana wyborcy. Widać nie śledził Pan tych spektakularnych, bajecznie emocjonujących, naelektryzowanych spięć między użytkowniczką Lolą a ww. Ktosiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!