metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obserwator -------- ~obserwator -------- (Gość)28.12.2013 20:39

Prezczyrałem te wszystkie komentarze z uwagą i jedno mi się nasuwa że obecnym władzom nie pasują ani mieszkańcy strażacy są niedobrzy urzędnicy też niedobrzy wszyscy do wymiany włącznie z mieszkańcami będzie ciężko

00

mieszkaniec gminy ~mieszkaniec gminy (Gość)28.12.2013 21:30

Forum ma to do siebie ze piszemy tu co myślimy. Cieszę się tylko ze wojt nie poniza się do tego poziomu i nie komentuje tych głupot które piszą albo przeciwnicy albo zwolennicy. Pokazuje to ze ma klasę.
A czy dobrze pracuje czy źle to wybory pokażą.
Tylko proszę nie pisać zaraz po moim komentarzu ze pewnie wygra czy przegra bo to zobaczymy za rok. A teraz dajcie juz spokój tym może i plotką a może i nie plotką. Bo te czasami głupie komentarze świadczą o nas mieszkańcach. Czemu nie możemy naszych zali bądź pochwał przekazać wójtowi lub sołtysowi który widuje się z wójtem.
A jeśli boimy się pod czymś podpisać własnym nazwiskiem to raczej świadczy zle o nas a nie o tych co zdecydowali się kandydować i własnym nazwiskiem podpisywać się pod tym co robią.

00

obserwator -------- ~obserwator -------- (Gość)29.12.2013 09:41

Najodważniejszy napisał co się na zmiane podszywa pod urzędnika z innej gminy mieszkańca innej gminy ale i tak adwokat wójjta z ciebie słaby wiadomo kim jesteś

00

malinka ~malinka (Gość)29.12.2013 09:42

Bo przecieżwszyscy wiedzą że ten adwokat to na swoje konto pracuje a nie wójta

00

P51 ~P51 (Gość)29.12.2013 09:56

"obserwator-" napisał(a):
Prezczyrałem te wszystkie komentarze z uwagą i jedno mi się nasuwa że obecnym władzom nie pasują ani mieszkańcy strażacy są niedobrzy urzędnicy też niedobrzy wszyscy do wymiany włącznie z mieszkańcami będzie ciężko

Ciężko się czyta to,co napisałeś. Brak kropek,przecinków dowodzi tego,że partolisz nawet własną robotę. W obliczu tego komentowanie czegokolwiek jest nie na miejscu...

00

hania ~hania (Gość)29.12.2013 10:20

A ja to wam mówie że nasz wójt to się nadaje najlepiej na wodzireja po wiejskich weselach

00

detektyw ~detektyw (Gość)29.12.2013 11:24

haniu,
rozbawił mnie Twój komentarz;)
Niestety mam wrażenie, że to smutna prawda.

00

malinka ~malinka (Gość)30.12.2013 16:22

W Święta miałam okazję oglądać ten Wasz wyremontowany Rynek, szału nie ma i "d..y nie urywa", ale przystanek autobusowy bardzo mi się podoba :)

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga30.12.2013 18:12

"malinka-" napisał(a):
ale przystanek autobusowy bardzo mi się podoba :)

Ciekawe, kiedy wandale potłuką te szyby?

00

osp ~osp (Gość)31.12.2013 07:46

Przestańcie się czepiać nas strażaków ok.jeśli ktoś ma problem to zapraszamy jeśli ma odwagę sie pokazać i powiedzieć co go boli a nie jakieś oszczerstwa pisać.nasze wladze wybieramy sami wiec nikomu nic do tego co sie dzieje w naszej strażnicy .zarzad nas jest ok a jakie wladze sobie wybrali mieszkancy to ich sprawa.dzialamy społecznie i pomagamy wszytkim od tego jesteśmy wiec trochę szacunku chyba sie nalezy.a krzyczą tylko ci co nigdy nic w życiu za darmo nie zrobili.....pozdrawiam

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat