ciekawi mnie ile z jego oryginalnego wygladu zachowa sie. szkoda by zmieniac krajobraz
a skoro prezio ruszyl ratusz to niech pokaze JAK?! kocha piotrków i zafunduje nam stan oryginalny
To jest zabytek, nie zmienią na wiele na zewnątrz, poza elewacją, może odsłonią cegiełki jak w Skierniewicach, albo poprawią tynki jak w Żyrardowie, czas pokaże.
Ja jestem tylko Ciekawy kiedy pojawia sie na nowej elewacji malunki naszych młodych niemajacych co robic mieszkanców
W normalnym kraju i normalnym mieście stróże prawa tylko czekają na takie ekscesy.Łapią wandali i ci z własnej kieszonki odnawiają elewację...
W naszym mieście jest nawet monitoring...
Tylko ktoś musi ten monitoring śledzić, nasza SM nie potrafi...
Trzeba przyjść do nich i o wszystkim opowiedzieć, zaprowadzić na miejsce, a najlepiej złapać i przyciągnąć za ucho do nich...
Gdyby nagłośniono każdy przypadek wandalizmu z podkreśleniem bezwzględnego obowiązku usunięcia zniszczeń na własny koszt,byłoby to najlepsze lekarstwo.Bo teraz...Widział ktoś lub słyszał o takiej akcji ...? A jak nie widział,to dresiki myślą,że można to robić bezkarnie
I robią. Też bezkarnie...
http://www.epiotrkow.pl/news/Przetarg-na-remont-dworca-PKP-rozstrzygniety,5776
A tak a propos - skrót od grosza to chyba gr bez kropki.
To znaczy ponad 15 mililitrów,np.16ml
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!