"...którzy bawili się w harcerstwo".
Ręce opadają przez takie sformułowania.
niesamowity jest nasz naród... cały artykuł mówi o masie pozytywnych działań i kupie włożonej roboty... ale oczywiście trzeba się koniecznie do czegoś doczepić.... "zniesmaczona" - zakasaj rękawy i niech ci ręce nie opadają - weź się jak oni do roboty !
Najlepiej krytyjować... co za naród.... trzymajcie tak dalej. Super eobota!
nic nie robią bezinteresownie; takich ludzi jest masa; a najlepiej wykorzystać dzieci dla własnej odskoczni.
uważasz, że harcerstwo to nie zabawa? nauka poprzez zabawę. uwierz, można się "bawić w harcerstwo". ręce to mi opadają jak niedoinformowani ludzie dodają takie komentarze. pozdrawiam, żyj dalej ze świadomością, że jesteś fajna(czyt. sarcasm).
Kocham Ósemkę i wszystko to co mi dała, czy przede wszystkim cudowne wspomnienia, przygody i przyjaciół, na których zawszę mogę liczyć.
oj ty zniesmaczona ,nie długo pokryją cię warstwą piachu a ty nadal będziesz brać wszystko na poważnie ,wyluzuj i baw się puki możesz ,szkoda czasu na sączenie jadu do bliżniego
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!