Pożyczki nie są lepsze, ani gorsze, tylko zadłużanie się bez zastanowienia, to kiepski pomysł na życie! Jeśli ktoś stale bierze pożyczki, to przecież ma mniej, a nie więcej pieniędzy, bo musi ponosić koszty odsetek i innych opłat dają zarobić firmom pożyczkowym. Rozumiem, jeśli komuś wydarzyło się nieszczęście, potrzeba pilnie forsy na drogie leczenie, operację itp. Ale ludzie sobie zaciągają beztrosko pożyczki np. na święta, albo na wakacje, co jest wielką nieodpowiedzialnością za swoje życie! Nie masz pieniędzy na wakacje? Trudno! Nie jedziesz na wakacje, bo Cię na to nie stać! Postaraj się ZAROBIĆ, a nie POŻYCZYĆ na następne wakacje! Nie stać Cię na urządzenie bogatych świąt? Trudno, zrób skromne święta i ZARÓB, a nie POŻYCZAJ na następne święta! Tak żyją odpowiedzialni ludzie i nie dają bezmyślnie zarobić tym, którzy kręcą pożyczkowymi biznesami!
Ja tam pożyczam, kiedy potrzebuję. Na pewno nie zaufam bankom. Co innego firmom, które działają legalnie. Już mnie dosyć banki zrobiły w konia przy kredycie rzekomo frankowym. Teraz, jak będzie brał syn ślub, zapożyczę się którymś z parabanków!
Turboforsa stala sie idealnym narzedziem dzieki któremu zaoszczedzilem sporo czasu i wysilku w znalezieniu najlepszej oferty pozyczkowej! Uczciwa firma , dobre oferty , mnie jeszcze nigdy nie zawiedli! https://turboforsa.pl
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!