metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Nie pożyczam! ~Nie pożyczam! (Gość)24.09.2018 20:35

Które rozwiązanie jest lepsze? Żadne! Najlepiej nie brać żadnych pożyczek! Nie stać Cię na coś? To po prostu postaraj się na to zarobić, a nie pożyczyć! Unikniesz kłopotów i nie dasz zarobić tym, którzy kręcą pożyczkowymi biznesami, a którzy są zapewne od Ciebie już i tak sporo bogatsi! Dobry zwyczaj: nie pożyczaj!

30

magda92 ~magda92 (Gość)25.10.2018 10:36

ja brałam raz w życiu chwilówkę na www.vivus.pl i to na pewno nie była zła decyzja. Pierwsza pożyczka jest u nich darmowa czyli oddajesz tyle ile wziąłeś, poza tym zero problemów. Dzięki temu wyszłam z trudnej sytuacji i za to dzięki

00

oewonga oewongaranga15.10.2018 17:53

Witam! Jako przedstawiciel wonga.com zapraszam wszystkich zainteresowanych do zapoznania się z ofertą naszej firmy. Jesteśmy wielokrotnie nagradzaną firmą z branży internetowych usług finansowych. Obecnie prowadzimy działalność w kilku krajach. Działamy w oparciu o zasady:
- Przejrzystości - informujemy o wszystkich kosztach i warunkach korzystania z naszej oferty
- Elastyczności - dostosowujemy naszą ofertę do indywidualnych potrzeb naszych Klientów
- Komfortu - korzystanie z naszych produktów jest proste i wygodne. Nasza oferta jest dostępna online, bez konieczności wychodzenia z domu.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chata na wonga.pl/live_chat?utm_source=epiotrkow.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomasz | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat