Zamiast skupiać się na słowie może polecilibyście coś, co warto przeczytać?
Wakacje są po to by odpocząć od ksionżek a nie sie jeszcze katować.
A proszę bardzo: właśnie odebrałam z poczty kolejną powieść Anny J.Szepielak pt. "Francuski klejnot", drugą część "Francuskiego zlecenia". I już widzę, że w weekend zarwę noc. Lekko, wesoło, niegłupio, świetni bohaterowie, dobre dialogi. Zobaczę czy w końcu rozwiążą się tajemnice.Szkoda, że jutro trzeba iść do pracy:(
Anita prawie nie wychodzi z domu. Podgląda ludzi przez kamery miejskiego monitoringu. To jej okno na świat, które pozwala kontrolować wszystko i wszystkich. I zapomnieć o sypiącym się małżeństwie oraz dziecku, które bardzo chciałaby mieć. Pewnego dnia znajduje w szafie sukienkę, której nie kupiła. Później szminkę, która do niej nie należy. Potem wydarza się coś jeszcze… Ktoś wie o niej wszystko. I powoli realizuje swój plan.
To opis książki, którą zakupiłam na wakacyjny wyjazd :)
Za co dostają minusy osoby, które polecają jakąś książkę? Ludzie to są dziwni...
Szkoda czasu na czytanie. Czytałem wiele lat i nic z tego nie mam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!