metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mnopr ~mnopr (Gość)przedwczoraj, 12:10

nie znam Wolborza, ani nagrodzonych, znam jednak zjawisko zawiści i trudno nie przyznać, że w komentarzach jej nie brakuje

20

Leoncio ~Leoncio (Gość)01.02.2025 18:27

Nie chcę się czepiać, ale czym szanowni uhonorowani na to zasłużyli i czy to było aż tak godne podziwu że trzeba było z tego powodu urządzać taką imprezę. Poproszę o merytoryczne odpowiedzi.

41

gość898 ~gość898 (Gość)02.02.2025 12:51

"Pierwsze w Polsce Centrum Świętego Mikołaja" Pierwsze i chyba ostatnie, nikt więcej nie wpadnie na taki pomysł. Tyle milionów dotacji z naszych podatków, z naszych ciężko zarobionych pieniędzy.

61

Jestem ~Jestem (Gość)01.02.2025 19:31

pod ogromnym wrażeniem, jak to towarzystwo wzajemnej adoracji włazi sobie wzajemnie w cupry. Nieustająca fiesta za nasze pieniądze. Czy to wszystko musi wymagać takiej oprawy? Ludzie przecież Wy bierzecie za to pieniądze, a jeśli robicie coś w czynie społecznym to chyba nie dla chwili w błysku fleszy.

61

wiesniak ~wiesniak (Gość)02.02.2025 09:11

Czas na baseny,odwierty geotermalne.

22

Golesze ~Golesze (Gość)01.02.2025 18:32

Zbysiu.,, Matiz" też zasłużony nie czepiał się.

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat