Dobrze rozumiem? 1000 zł...za 3 dni zajęć, parę kuponów rabatowych i forum dyskusyjne z dostępem przez 30 dni... I jeszcze z własnym aparatem.Sorry, ale dla mnie przegięcie. W czasach powszechnego internetu, większość informacji mozna zdobyć za darmo- łącznie z filmami pokazowymi, gdzie wszystko jest wyjaśnione. Jesli ktoś ma odrobinę chęci, bez problemu ogarnie to sam... A za zaoszczędzone pieniądze kupi sobie całkiem niezły aparat , który wystarczy na początkowe przygody z fotografią....
Weźcie telefony - byle żeby was dużo było :) 1000 osób razy 1000zł i ma sie pierwszy milion
1000 pln? A któż to będzie prowadził te warsztaty, że taka cena? Grupa amatorów z Piotrkowa? Żart roku po prostu....
W łodzi za 3-4 spotkania weekendowe za kurs z ludźmi z ASP trzeba zapłacic 800-900 zł z dostepem do studia z wyjsciami w plener, niestety aparat tez trzeba miec swoj. a tutaj mamy grupę ludzi z przerośniętym ego którzy i tak nie są w stanie przekazać wiedzy( z autopsji)
1000 zł za 3-dniowe warsztaty fotograficzne ?
Świetny biznes.
Zastanawiam się nad uruchomieniem kursu szydełkowania.
500 zł za 3-dniowe warsztaty.
Teoria i praktyka.
W programie strzyżenie owiec.
Przędzenie nici.
Szydełkowanie.
Owce , nożyce, kołowrotki do przędzenia , druty do szydełkowania- we własnym zakresie.
Wikipedia mówi nam tak:
"Stowarzyszenie – organizacja społeczna (zrzeszenie) powoływana przez grupę osób mających wspólne cele lub zainteresowania. Cechą wspólną wszystkich tych organizacji jest działalność niezarobkowa."
Zatem czemu stowarzyszenie zarabia na "warsztatach" ?
Fotografia to piękna pasja i sposób zarobkowania. Dla mnie to całe życie. Realizuję się w niej bezgranicznie. Uwielbiam wykonywać sesje noworodkowe, ciążowe, rodzinne i plenerowe. Zachęcam do zajrzenia na moją stronę i ocenę moich prac: https://lovelifefoto.pl/ Inicjatywa szkoleń bardzo mnie interesuje. Chętnie będę promować takie przedsięwzięcia i w nich uczestniczyć. Dajcie znać o następnych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!