Tragedia.Robert ,wiem że teraz nie masz głowy do tego,ale może można jakoś pomóc?Bardzo to przykre.
To chyba Bmw serii 7 E38 na tej fotce. Kawał dobrego wozu wciąż w dobrej cenie.
pojazdy były u mechanika ,koszty poniesie mechanik ,sprawa cywilna długa ,męcząca ale swoje da sie odzyskać ,jak miał OC to bez kłopotu ,jak nie to licytacja majatku osobistego i po sprawie
Panie spokojnie wyklepie się i będzie funkiel nówka jeszcze pan sprzeda za dobre pieniądze :)
A tak na serio dwóch właścicieli zostało z 0, warsztat pewnie żadnego ubezpieczenia nie miał wykupionego, a nie wiem czy firmy z OC będą chciały groszem sypnąć, nie wiem jak sprawa z innymi AC itp... W najgorszym przypadku 0
Tragedia takie nieszczęście:( bardzo mi przykro bo to pewnie dorobek życia zawsze tam tyle aut stało. Miejmy nadzieję, że szybko Pan wyjdzie na prostą.
I tu mamy przykład ludzi którzy swojego życia nie maja Siedzą i piszą bezsensowne komentarze debile których na rower nie stać
Spotkało ich wielkie nieszczęście. Jeśli nie możecie pomóc, czy choćby współczuć, to nie wyśmiewajcie się i nie lejcie jadu. Ludzie, co się z wami stało? To straszne...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!