Szokują mnie komentarze ludzi którzy mówią ze fotowoltaika to głupota, nie to nie głupota i nawet jeśli to nieopłacalne ale moim zdaniem jest to montowałem to z myślą za będzie to dobre dla środowiska a i tak nie mam na co wydawać pieniędzy wiec czemu mam nie zrobić
to będzie coraz częstsze , braki wiedzy i robota na skróty a efekty widać ,dodatkowo tego nie ma jak gasić ,wodą w dzień ,to ryzyko porażenia ,dlatego jżeli juz to posadowienie na gruncie ,nie na dachach ,szkoda domów i budynków
Pewnie brak optymalizatorów lub słabe kable do fotowoltaiki i się przegrzało
O czym wy mówicie w promieniu 2 km było słychać jak panele strzelały a późnej pojawił się ogień. Widzę że najwięksi eksperci to ci których nie było na miejscu ????
Detektywi którzy coś tam słyszeli czytajcie --->,, Stodoła jest murowana, dach był wykonany z blachy. Przyczyną pożaru była prawdopodobnie instalacja fotowoltaiczna, która była zamontowana na dachu zabudowań - mówi mł. bryg. Tomasz Wojtakowski, dowódca Jednostki Ratowniczo-Gaśniczej PSP w Piotrkowie, który był na miejscu zdarzenia.,,Takie informację są na Nasze Miasto
Pewnie montaż wykonywała jakaś firma, która na rynku jest z rok. Takie inwestycje zlecić należy tylko firmom z wieloletnim doświadczeniem. Nie wybierać pierwszych lepszych firm i nie kierować się tylko ceną.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!