metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wiem ~Wiem (Gość)24.02.2025 19:34

Czarodzieju Harry. Jak ci jeszcze dadza możliwość bycia prezydentem, to wiedz, że Starówka powinna być z zakazem wjazdu wszelkich pojazdów (nie powinno to dotyczyć mieszkańców i dostawców). Na szczęście tej nocy stało mało aut i wozy bojowe mogły spokojnie swoją akcje prowadzić. Proszę zobaczyć co się dzieje, za dnia z parkowaniem aut. Parkują jak chcą, gdzie chcą, byle ja bym zaparkował. Znaki informujące o sposobie parkowania mają w d...
Tak też serdecznie zapraszam pana od pieczątek żeby dalej robił zdjęcia i zanosił na policję. Za dnia nie mogą się minąć dwa samochody, bo święte krowy parkują na samej jezdni.
Więc do was świętych krow apel jak już przyjeżdżacie do miasta to używajcie mózgu i pomyślcie, że jak jeden metr dasz do przodu, to trzecie auto wjedzie i też zaparkuje.
Kolejna sprawa te kamery, to atrapy? Jakiś niespełna rozumu cwaniak szedł nocą i dla rozrywki urywał lusterka w zaparkowanych autach.
No i uciekł policji. Wspaniała informacja.
Sąsiedzi powiedzieli krótko - dajcie tylko jego dane. My sobie poradzimy.

40

Konkubina ~Konkubina (Gość)24.02.2025 11:34

Właśnie w tej branie poznałam miłość mojego życia.

71

Zełenski ~Zełenski (Gość)24.02.2025 17:55

DEJta na odbudowe

20

Pytaniemam ~Pytaniemam (Gość)24.02.2025 16:38

Kto jest właścicielem tych kamienic. Miasto czy osoby prywatne?

40

staranności odrobinę ~staranności odrobinę (Gość)24.02.2025 12:39

Wybuchł o 3 nad ranem, a "około godziny 7:00 udało się ten pożar zlokalizować" - czy ugasić? Drugie - "ten pożar wybuchł przestrzeni, gdzie nie przebywał" - koniec tekstu. Czy piszący tę notkę przeczytał chociaż raz co napisał, bo niedługo to pozostaną skróty myślowe, zamiast pisany.

30

Krynżna ~Krynżna (Gość)24.02.2025 13:11

A strażoki jak zwykle stojum i się smiejum

05

termit ~termit (Gość)24.02.2025 12:46

Jak to się stało, że pustostan nie został wyburzony, tylko musiał czekać na ekologiczny pożar!?

40

oFca ~oFca (Gość)24.02.2025 12:19

Czy ktoś w tym mieście zajmie się w końcu Naszą "starówką", tymi zniszczonym kamienicami na Starowarszawskiej i w okolicach oraz patusami bazgrajacymi po ścianach?!
Ile można bezczynnie patrzeć jak Centrum miasta "zdycha"?!

90

Papa ~Papa (Gość)24.02.2025 12:19

na dachu dobrze się pali. Ale nie ma zagrożenia dla środowiska.

50

gregu ~gregu (Gość)24.02.2025 10:05

W takim Krakowie kamienice tego typu w centrum, na starówce to najdroższe lokale w mieście. U nas są najtańsze.

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat