Zgliszcza ......... czas na budowę kolejnego marketu ......... pytanie - pożar przypadkowy czy celowy ....... ? ? ?
juz dawno powinni porozbierac takie ruiny a nie centrum miasta i straszy moze teraz sie za to wezma
do Ares1 jak byś wiedział jak większość wozów z PT wyjeżdża na akcję to OSP mają za zadanie przyjechać do miasta w celu zabezpieczenia w razie kolejnych wyjazdów.
Do Piotr i dla tego nawet badań nie przeszedłem bo masz jakieś problemy emocjonalne że sobą widać to co ty piszesz ja jestem z osp i zdaje sobie sprawę jak to wszystko wygląda a ty piszesz głupoty żal mi trochę nawet ciebie
A ja myślę ,że celowo ktoś podpalił żeby wykurzyć bezdomnych.Może to zwykli chuligani popalili tak jak to robią ze śmietnikami w całym Piotrkowie.
Tak w naszym powiecie straże osp są tylko w Moszczenicy i Przygłowie bo co kogo innego alarmowac. ....m
Ciekawe ile ruder w miescie jeszcze mosi sie spalic zeby wkoncu zrobili z nimi pozadek
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!