Ja bym "szanownemu" na początek kazał usunąć na własny koszt i własnym sumptem następstwa podpalenia ( odkupić wózek, odmalować ściany). A że jakieś dochody posiada-świadczy o tym jego stan upojenia alkoholowego, w które za darmo nie da się wprowadzić...
To nie wózek się spalił tylko łóżeczko z ciuchami , które tam stało od listopada.
Właśnie tam gdzie mieszka patologia to się dzieją sceny jak z filmu ,teraz dostaną kasę z MOPR,wymagania bedą mieli jak ta patologia z Krakowskiego Przedmiescia co nie dawno był też pożar ,podostawali mieszkania
patologia górą a porządni ludzie czekają na mieszkania ,i znowu przesuną mnie z listy bo im bedą się należały mieszkania jak tej patologii z krakówki
Przyjaciółka ja sama zadbałam o dach nad głową i nie czekam na mieszkanie, nie jestem na żadnej liście. Masz pretensje do ludzi, że chcą dostać mieszkanie, bo poprzednie im się spaliło, a ty czego chcesz? Też masz postawę roszczeniową.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!