nie bądźcie śmieszni stara corsa i stare Renaulit razem max 7000 tysięcy a nie kilkanaście tysięcy ( dla mnie kilkanascie tysięcy to kwota powyżej 10 tysięcy )
Na pewno grzebał pseudo mechanik w tym aucie , renault jest bardzo dobrze zabezpieczonym pod względem elektryki i prawidłowo wykonane naprawy dają 100% gwarancję na prawidłowe działanie . Dziś znaleść dobrego i uczciwego mechanika to jak wygrać w totolotka . Sam tego doświadczyłem wiele razy , ale nie dałem się wydymać z pieniędzy za fuszerkę .
Renault został podpalony przez zazdrosnego posiadacza wieśwagena - panowie z monitoringu już ustalają jego nr rej.
Spaliły się dwa samochody w jednym czasie i w jednym miejscu? Co za dziwny zbieg okoliczności? Policja powinna sprawdzić czy właściciele nie byli z CZYMŚ powiązani albo czy nie jest to chamskie i chuligańskie bandyctwo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!