Spaliły się dwa samochody w jednym czasie i w jednym miejscu? Co za dziwny zbieg okoliczności? Policja powinna sprawdzić czy właściciele nie byli z CZYMŚ powiązani albo czy nie jest to chamskie i chuligańskie bandyctwo.
Renault został podpalony przez zazdrosnego posiadacza wieśwagena - panowie z monitoringu już ustalają jego nr rej.
Na pewno grzebał pseudo mechanik w tym aucie , renault jest bardzo dobrze zabezpieczonym pod względem elektryki i prawidłowo wykonane naprawy dają 100% gwarancję na prawidłowe działanie . Dziś znaleść dobrego i uczciwego mechanika to jak wygrać w totolotka . Sam tego doświadczyłem wiele razy , ale nie dałem się wydymać z pieniędzy za fuszerkę .
nie bądźcie śmieszni stara corsa i stare Renaulit razem max 7000 tysięcy a nie kilkanaście tysięcy ( dla mnie kilkanascie tysięcy to kwota powyżej 10 tysięcy )
Mając styczność z tematem pożarów zaparkowanych samochodów - w znakomitej większości są to podpalenia. Zwłaszcza, gdy palą się dwa lub więcej samochodów stojących obok siebie, w dodatku dużym płomieniem.
Sam jeżdżę Scenicem (tylko nieco nowszym) i złego słowa o nim powiedzieć nie mogę. Jeśli nie grzebał w nim niekompetentny mechanik-partacz - samochód jest niezawodny, oszczędny i nie rdzewieje.
jak mi z was się chce śmiać. tragedia się wydarzyła a wy płaczecie, że to franuz. zaraz powiecie jaka tragedia? a wy jakbyście się czuli jakby wasze auto się zjarało? myślcie troche! dobry francuz nie jest zły tylko trzeba potrafić dobrze kupić. sam jeżdżę meganką dwójką rs oryginalną, kupiłem w salonie i nie narzekam, żona jeździ laguną trójką i też jest ok. ale wy znawcy hulajnogi piszcie dalej
Szkoda opelka? Mam wrażenie ze ktos sugeruje ze auta spłonęły przez Renault,moim zdaniem po prostu nastąpiło zwarcie co mogło sie zdarzyć w każdym ,,nowoczesnym” aucie które jest naszprycowane elektroniką,a co do Opla to podejrzewam ze za kilka tygodni pojawi sie na serwisach aukcyjnych pod nazwa: ,,opel corsa jedyny taki sprawdź 1 właściciel bezwypadkowy” pozdrawiam ;)
ktoś tam pisał, że Francuzkie i dlatego... Ludzie opanujcie się, jesteście ograniczeni. Każde auto jak jest źle eksploatowane to się tak stanie. Chyba nie widzieliście Meganki 3 RS...
moja piękna corsa. Dopiero co ją od Niemca kupiłem. A tak płakał jak sprzedawał...................
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!