mam nadzieje tylko ze ktos za to odpowie poniewaz w gminie zrobila sie jedna banda sama rodzina tam pracuje
Nieźle, po raz kolejny okazało się, że partykularne interesy i gierki polityczne są ważniejsze od bezpieczeństwa mieszkańców w tym przypadku dzieci i pracowników szkoły.
Żeby oceniać pracę innych trzeba się NIESTETY na tym znać, to co tutaj wypisują ZNAWCY na temat gaszenia pożaru, organizacji itp. to wielka bzdura. Idziecie popatrzeć i krytykować gdy dzieje się krzywda???
Najpierw proszę się dokształcić w temacie pożaru i straży zawodowej oraz OSP!!! a potem udzielać na forum ! Przypiąć komuś "łatkę" jest bardzo proso.....
do znawcy tematu: " kabaret "...mam nadzieję, że Ciebie specjalisto tam nie było ;) bo organizacja pracy jak i tego co się tam wydarzyło zarówno przed jak i w trakcie pożaru nie można ocenic inaczej, a szkoda, bo podobno, że gmina Gorzkowice, to miejsce z potencjałem?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!