do jaga : zagranica ma już takie ścieżki. Rownież określa się je w ten sposób, a służą do uprawiania róznych sportów. Moim zdaniem super rozwiązanie. Według ciebie lepszym rozwiazaniem byłoby zrobienie scieżki rowerowej, równolegle do niej chodnika, bieżni, trasy dla rolek i w okresie zimowym trasy dla biegówek. Wykonalne tylko trzeba wyciac las.
a w Kole będziemy pobierali myto i ustalimy winiety z poruszanie się kolskim highwayem
JA jestem za ścieżką Sulejów - Piotrków. Już nie mogę się doczekać. Szanowna władzo, proszę o pozytywne rozmyślania
do maddoxa - przedstawiony przez Ciebie znak oznacza drogę dla pieszych i rowerów gdzie pierwszeństwo na tej drodze przed rowerem ma pieszy,a artykuł jest o budowie ścieżki rowerowej, gdzie na znaku przedstawiony jest sam rower.
Z którego fragmentu artykułu to wynika?
Ja bym powiedział że fragment
wyraźnie sugeruje, że mowa o ścieżce dla pieszych i rowerów. A może masz dostęp do dokumentacji projektowej, która jeszcze nie powstała?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!