Jasne masz rację ale te miliony i 35 miejsc pracy to w przełożeniu na gałąź gospodarki pewnie jakieś 100 miejsc pracy wygeneruje.
Mało jasne ale jakiś plus jest.
Ty wiesz co to jest ironia, złośliwość, kpina? Się dowiedz ;)
Nie zrozumiałe jest dla mnie to, czemu redakcja epiotrkow cieszy się sukcesem gminy Kleszczów. Z jednej strony trzeba się cieszyć z sukcesów bliźniego. Tak, tak, drodzy Państwo to jest sukces, ponieważ widać rozwój. A o Piotrkowie tak nie można powiedzieć.
Niestety władze Piotrkowa Tryb. mają klapki na oczach, a właściwie inne cele niż rozwój gospodarczy miasta, dosypać grosików do swojej kieszeni i tyle.
Urzędnikami rozwoju gospodarczego przecież nie da się zbudować.
No ale jak uważa się ulicę Glinianą i Żelazną, że należą do ŁSSE... co świadczy o niepełnosprawności umysłowej niektórych osób.
Do tych co uważają, że budowany jest kolejny ,,obóz pracy,, czy coś takiego... BĘDĄ MIEJSCA PARACY I TO JEST WAŻNE.
Tak na marginesie, to te 35 osób będzie zatrudnionych na początku. Przecież taki zakład nie powstanie od razu. Do tego 2015 roku to raczej produkcja nie rozbuja się na maxa.
Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy Twojego wykładu.
Jaki ciąg, jakiego wykładu? Co Ty taki leniwy? Poczytaj sobie, tu i ówdzie ;) Może zrozumiesz sam :)
Skończ człowieku z tym paternalistycznym i nonszalanckim tonem wyższości w stosunku do innych, przeczytaj sobie treść regulaminu, który m.in. zabrania umieszczania komentarzy "... będących atakiem personalnym nie odnoszącym się bezpośrednio do meritum wypowiedzi...", zacznij komentować treść artykułu a nie cechy mojego charakteru, które n.b. oprócz Ciebie innych nie obchodzą.
Ty serio nie załapałeś o tej ironii?? Dobre. Jeśli już przytaczasz mi regulamin, to wyjaśnię Ci, o co chodzi. Ares1 napisał, że "Piotrków to miasto turystyczne" - i to było napisane ironicznie, każdy "kumaty" by to zrozumiał. A Ty doczepiłeś się do tego komentarza niesłusznie, bo pewnie nie "zajarzyłeś".
Jaaa, ale mi pojechałeś po rajtuzach ;)
A gdzie Ty tu masz taki ton?Możesz wskazać?
Czy nie lepiej dać 50 milionów zł.na cele charytatywne np. Ukrainie czy biednym.A nie budować szkodliwe dla zdrowia fabryki,Które wydzielają trujące spaliny!.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!