Ludzie skąd w was tyle jadu i nienawiści... W głowie mi się nie mieści jak można takie rzeczy wypisywać o rzeczach o których pewnie większość z Was nie ma pojęcia... i módlcie się żebyście nie musieli mieć. Jestem mamą dziecka które uczęczęszcza do szansy i takich bzdur jakie tu czytam dawno nie słyszałam... Dorosłe " dzieci" też mają dużą pomoc w szansie i nie pozostają na lodzie a Pani Dyrektor to bardzo ciepła i empatyczna osoba która nigdy nikomu nie odmówiła pomocy i zawsze służy radą... Więc zastanówcie się ludzie co piszecie bo tą waszą nienawiścią odbieracie sobie człowieczeństwo...
Też tak myślę jak wiele osób takie placówki powinny być państwowe a prywaciarze to kasę biją i udają że pomagają a co z Tymi dziećmi które jeśli przychodzi określony wiek i ich pobyt kończy się w takiej placówce pozostają same sobie a w najgorszym przypadku odchodzą z tego świata nikt nie zapewnia im poczucia bezpieczeństwa i potrzeby bycia potrzebnym to nie są meble które można wystawić za drzwi takie placówki powinny pomagać bez względu na wszystko a nie tylko kasa może niech ktoś wypowie się na ten temat bo rodzice owszem pomagają w budowie Centrum ale co będzie za chwilę jeśli którekolwiek z ich dzieci będzie musiało opuścić tą placówkę czy Pani dyrektor będzie to interesować bo myślę że nie. Może Pani dyrektor powinna iść śladami Św Franciszka z Asyżu pozbyć się rzeczy i iść boso pomagając potrzebującym bo Miłość do bliźniego jest najważniejsza
I nawet zawierzenie I mądrości płynące z Mediateki nie pomogą obudzić empatii do słabszych, pokrzywdzonych.
~edolek bo na budynku po przychodni jakiś piotrkowski celebryta trzyma łapę chyba nikt ie jest zdziwiony
bo to jest prywatna inwestycja tyle że pomagają niepełnosprawnym dlaczego niema czegoś takiego państwowego bo w szansie niema równych dzieci ci rodzice co się więcej udzielają ich dzieci mają lepiej niż pozostale
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!