metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
merystem ~merystem (Gość)06.05.2019 09:47

Całkiem się spłukał ? Ktoś nagra jakąś szmirę i później całe życie d... na niej wozi niby wielki artysta. Ha ha

67

gość ~gość (Gość)06.05.2019 23:16

Mleko pozdrowienia dla brata przy okazji

10

gość ~gość (Gość)06.05.2019 23:12

Pamiętam jak wymienił mnie z jednej z piosenek. Nie jestem z tego zachwycony ale szacun za te lata. Teraz tej chmury nie słucham na szczęście. Kali 44 rządził jednask w tamtych czasach

30

rampampam ~rampampam (Gość)06.05.2019 16:00

Miło zobaczyć Piotrków i piotrkowskie klimaty - jak dla mnie, a co do utwory to rzecz gustu - a o gustach się nie dyskutuje. Pamiętajcie tylko jedno, artysta w 99% wyprzedza swoją epokę i jest ponad wszystkim i wszystkimi - zwyczajnie może się okazać, że za jakiś czas ludzie docenią Pana Darka i jego twórczość. A tak w ogóle to przykro mi, że jest tak mało osób dumnych z tego - tak niewiele już w tym Piotrkowie zostało - a ten człowiek tu jest cały czas i cały czas się identyfikuje z tym miastem - bez względu na to jakie jest - może warto by było choć troszkę wesprzeć go, choć troszkę samemu dupsko ruszyć... pomyślcie. Mleko pozdrawiam - jak dla mnie BOOMBA !!!

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat