Ejże polytyky 4 huty,sigmatex,delta,pioma,witroma, telsin,gliniana,i jeszcze wiele innych GDZIE TO JEST WY DEMOKRATY !!!!!!?????
Zamiast budować bezpłatne parkingi w mieście, stwarza się coraz to większe zagrożenie bezpieczeństwa na ulicach. A może by tak idąc tym pomysłem rozszerzania stref bezpłatnego parkowania, we wszystkich pomieszczeniach UM i innych podległych instytucjach wydzielić miejsca na handel wszystkim co się da. Będzie z tego dodatkowy wpływ gotówki do kasy miejskiej. Te wizje rozwoju miasta obecnych włodarzy są nie tylko śmieszne, ale i straszne.
Jestem za tym by radni płacili za każde zaparkowanie w mieście dwukrotnie tyle
widzę lepszą opcję zrobić wszystkie parkingi bezpłątne (jak w Bełchatowie) i wtedy ludzie nie beda kombinowac zeby stawac na darmowych. ;-)
czemu w Bełchatowie moze byc i parking za darmo i transport publiczny a tutaj u nas wszystko przynosi straty ale i tak trzeba za wszystko płacić
Ja proponuję aby radni zajęli się parkowaniem pod urzędem skarbowym ,tam powinna być strefa parkowania , ponieważ tam zaparkować jako petent urzędu to wielka sztuka.Może któryś z rajców spróbuje tego szczęścia.
Ja np pracuje w urzędzie i parkuje na kościelnej pod zoologicznym
Proponuje wszystkie parkingi zrobic platne,nawet te pod blokiem i na posesjach prywatnych.Pinokio bylby dumny z nowych oplat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!