a ja byłem i na powiatowych i na sulejowskich. każde miały swój urok, ale dla mnie te powiatowe były super. ze względu na ekstra zabawę z Rozmusem
Zamilcz! Bo cię ten pan poda do sądu, jak Pampucha podał. I jeszcze - wbrew faktom - wygra! I przyjdzie ci go przepraszać. Tego chcesz?
obie imprezy i w Moszczenicy i w Sulejowie, co było widać po frekwencji były świetne. Dożynki są the best. Panie z KGW jak zwykle stanęły na wysokości zadania. Gratulacje dla organizatorów - Rozmus I klasa, a dziewczyny z Sulejowa biesiadowały jak trzeba rozbawiły publiczność.
["rolnik"] Pan Czajka jest dyrektorem szkoły, radnym, pracuje w radzie osiedla, aktywnie działa w "Razem dla Piotrkowa" to dużo jak na jednego człowieka
Szkołę w Wolborzu przekazać gminie, a burmistrzowa będzie wiedziała co zrobić ze szkołą mającą problemy finansowe. już raz chciała szkołę zlikwidować to może ze szkoła z jej rodzinnego "miasta" poszłoby sprawniej i szybciej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!