metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
epiman ~epiman (Gość)22.09.2013 20:46

"expiotrkowianin" napisał(a):
Nie były takie ekstra

a ja byłem i na powiatowych i na sulejowskich. każde miały swój urok, ale dla mnie te powiatowe były super. ze względu na ekstra zabawę z Rozmusem

00

Jerry McClain ~Jerry McClain (Gość)22.09.2013 22:03

"rolnik" napisał(a):
Czyżby wszelkie problemy, w tym budżetowe, omijały placówkę w Szydłowie, kierowaną przez Jaśnie Namaszczonego "wybranego przez komisję konkursową" Przewodniczącego Komisji Oświaty Pana Rafała???

Zamilcz! Bo cię ten pan poda do sądu, jak Pampucha podał. I jeszcze - wbrew faktom - wygra! I przyjdzie ci go przepraszać. Tego chcesz?

00

zorientowana ~zorientowana (Gość)23.09.2013 07:58

obie imprezy i w Moszczenicy i w Sulejowie, co było widać po frekwencji były świetne. Dożynki są the best. Panie z KGW jak zwykle stanęły na wysokości zadania. Gratulacje dla organizatorów - Rozmus I klasa, a dziewczyny z Sulejowa biesiadowały jak trzeba rozbawiły publiczność.

00

sisi ~sisi (Gość)23.09.2013 11:57

"Drugi-po-prezesie" napisał(a):

raczej kapitalizm

00

Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)23.09.2013 12:25

"sisi" napisał(a):
raczej kapitalizm

Chyba żartujesz.

00

gosc ~gosc (Gość)23.09.2013 18:35

["rolnik"] Pan Czajka jest dyrektorem szkoły, radnym, pracuje w radzie osiedla, aktywnie działa w "Razem dla Piotrkowa" to dużo jak na jednego człowieka

00

obserwator1 ~obserwator1 (Gość)24.09.2013 13:54

Szkołę w Wolborzu przekazać gminie, a burmistrzowa będzie wiedziała co zrobić ze szkołą mającą problemy finansowe. już raz chciała szkołę zlikwidować to może ze szkoła z jej rodzinnego "miasta" poszłoby sprawniej i szybciej.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat