To co mnie cieszy najbardziej że nie widziałem na zdjęciach z otwarcia żadnego PiSowskiego działacza:) Panowie Ziemba,Lorek, Macierewicz i spółka w końcu zajęli odpowiednie miejsca w hierarchii.Pozostaje im już tylko otwieranie parasola przy niepogodzie.
Brzydki, przypomina Ziggurat z Mezopotamii albo jakiś grobowiec. Widzę, że są jakieś krzesła. Nie trzeba będzie czekać na stojąco jak pod wiatą przy stanowiskach dla autobusów gdzie są trzy małe ławeczki. Poza tym na zewnątrz sam beton. Miłego podróżowania latem w upał. Skąd oni biorą tych inżynierów?
Zdjęcie 11, przynajmniej PKS-em wszędzie można było dojechać, a teraz dokąd-gdzie?????
Lechu gdzi ty się tam podczepiłem jakie ty masz zasługj ze to centrum powstało ???
Kasa poszła głównie z programu rządu PiSiorskiego. Taki jest fakt i trzeba to im oddać. A, że teraz obecne wadze, z pZsL na czele z tego korzystają, to tak jest w życiu. Kto inny sieje, a kto inny zbiera plony. Widzę na foto samych kandydatów na WIELKICH samorządowców i europejską, samych, mam nadzieję heteroseksualnych facetów i żadnych kobiet, wśród przecinających wstęgę, jakoś taką dziwną. Kobiety były jedynie dalekim tłem. Co za skrajny maskulinizm! Widać, że chłopy w Piotrkowie i powiecie rządzą, żadnych bab przy sterach. Oczywiście kpię, szydzę i ironizuje ;-) :-) ;-) :-)
Ale jaja jak berety! Że też was jeszcze więcej tam nie było i że wam wstęgi nie zabrakło. No i bez księdza, widać nowy trynd wchodzi w życie z nową władzą, aby jak najdalej od kościoła. Dobrze,że chociaż Lechu zaprezentował radio Maryja i ledwo zmieścił się na fotografii na samym jej końcu.
NO brawo:( radny Radia Maryja Kazmierczak świętuje z PSLem (ZSElem) to ci skrzyżowanie szczotki ryżowej z jeżem . Jak mu nie wstyd.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!