Uwaga już tłumaczę: na razie pan Wojtysiak ma PLANY (a to jest czas...) na OGŁOSZENIE (czyli też czas...) PRZETARGU (czyli też czas). Czyli nieprędko się doczekamy tej inwestycji. Na razie mamy zapewnienia. Panie Piotrze, czyny, nie słowa!
Kiedyś się tam przesiadłam właśnie i jechałam do Wrocławia potem na wieczór już byłam tam na miejscu jak wysiadłam na innej stacji po tej podróży autokarem.
cyt. "Powiatowe Centrum Przesiadkowe coraz bliżej". Ci co mieszkają np.: na Słowackiego w pobliżu przejazdu kolejowego mają "bliżej" ja mieszkam na Próchnika mam "dalej". A tak serio. Czas pokaże. Ale specjalnym optymistą nie jestem. Zresztą jak się "zmieni" nawierzchnię tego placu to nic się nie zmieni. Trzeba zacząć od budynku.
PS. Panie starosto. Może spróbować jednak dogadać się miastem w tym temacie. On jest dobry katolik ładne życzenia składał a pan też namawiał lud do pojednania.
Jakoś Pan starosta nie jest wiarygodnym politykiem.
Panie starosta! Czy szpital powiatowy już rozłożony na łopatki? Ile poradni POZ w gminach Pan i radni zamknęliście?
Bliżej, bliżej niedowiarków szefa tego ogromnego przedsięwzięcia pan Starosta zatrudnił już parę lat temu i płaci mu wynagrodzenie niebylejakie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!