wszystkich urzędników to wymienia się tutaj z nazwiska, stanowiska i można by wymieniać w nieskończoność.
- kto się zgłosił? Proszę napisać! Nie obchodzi mnie owy sekretarz cytowany tu do znudzenia, takich pierdzistołków to ja znam z paplania do mikrofonu, że to, że tamto... dawać nazwiska tych naukowców - to jest żywe. Atlas to ja też mam w domu. Podłapywać cudze pomysły - tylko to potraficie!!!
Teraz tylko możemy oczekiwać, kiedy: starosta, w-starosta, radni, przyjaciele partyjni, rafał cz. i inni, ruszą (za nasze pieniądze) na "szkolenie"/"wizytę roboczą" do Czarnego Dunajca, gdzie energię geo. wykorzystuje się od wielu lat. Zapewne wizyta robocza - dziwnym trafem - przebiegać będzie w miłej, wakacyjnej atmosferze...
Przebudzenie po piętnastu latach zbijania bąków?
Czy tylko kiełbasa wyborcza?
To na politologii uczą geologii? Chyba że cytowanie coś oznacza. Czyżby miała powstać nowa spółka? Lub nastąpi przetasowanie w starostwie. Ktoś zostanie starostą, żeby starosta mógł zostać kimś...
BLEKI sie czepiasz. Dobrze zeby kazdy urzedas tak zabiegal o takie sprawy, jak ten sekretarz.
dokładnie i trzymam kciuki żeby to się powiodło. jest to szansa dla naszego powiatu.
powiat stał się bardzo aktywny, mam nadzieję że z pożytkiem dla mieszkańców, bo kierunek bardzo dobry
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!