Myślę /o myślę / ,że starostowo to będzie zły gospodarz. Ale cóż ,skoro lepszego nie ma. Oczywiście mam tu na myśli tych sępów od budownictwa to trzeba się z tym pogodzić. Co starostwo z tym zrobi? Mam nadzieje ,że coś rozsądnego. Ale audycja radiowa z poniedziałku nie napawa optymizmem. Pewnie chcą zrobić jakąś "rewolucję". A u nas" rewolucje" źle się kojarzą
Nie trzeba niczego organizować. Na przystanku PKP Piotrków Trybunalski, na drugim peronie jest gotowy warzywniak, zadaszony, ziemniaki nie zmokną w czasie deszczu.
Dworzec powinien pozostać dworcem, a nie targowiskiem! Dla podróżnych potrzebna jest restauracja lub bar, poczekalnia i czyste toalety. Sprzedawanie i kupowanie produktów lokalnych powinno odbywać się na ucywilizowanych targowiskach i to nie w centrum miasta, ale na ich obrzeżach.
A miasto jak zwykle w..... lesie.
Może i dobrze bo jakby się za to wzięli nasi "rządzący" to mielibyśmy drugą halę Relax.
obiekt został kupiony strikte dla działąności komercyjnej,tu nie chodzi o pasażerów,nie ma autobusów do wsi tak jak obiecało PiS a i tak powiat nic z tym nie zrobi,zobaczycie,będą tylko brac kasiore za dziwerżawę lub wynajem
Narożnik przy wieży ciśnień, gdzie teraz zawracają tylko autobusy i nic się tam nie dzieje - powinien być przeznaczony na cele komercyjne z dostępem od strony wieży ciśnień właśnie. Reszta tego ogromnego terenu spokojnie na dworzec autobusowy (bez tych 500 m2 obok wieży ciśnień) by wtedy wystarczyła.
I o to chodzi, władza powinna służyć ludziom a nie tylko partyjnym.interesom.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!