metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
hahaha! ~hahaha! (Gość)20.02.2020 09:51

Buraki, ziemniaki, pory i kalafiory. Fajnie będzie.

92

nn ~nn (Gość)20.02.2020 10:49

Myślę /o myślę / ,że starostowo to będzie zły gospodarz. Ale cóż ,skoro lepszego nie ma. Oczywiście mam tu na myśli tych sępów od budownictwa to trzeba się z tym pogodzić. Co starostwo z tym zrobi? Mam nadzieje ,że coś rozsądnego. Ale audycja radiowa z poniedziałku nie napawa optymizmem. Pewnie chcą zrobić jakąś "rewolucję". A u nas" rewolucje" źle się kojarzą

71

zachwycony ~zachwycony (Gość)20.02.2020 11:22

Nie trzeba niczego organizować. Na przystanku PKP Piotrków Trybunalski, na drugim peronie jest gotowy warzywniak, zadaszony, ziemniaki nie zmokną w czasie deszczu.

132

gość ~gość (Gość)20.02.2020 11:29

Dworzec powinien pozostać dworcem, a nie targowiskiem! Dla podróżnych potrzebna jest restauracja lub bar, poczekalnia i czyste toalety. Sprzedawanie i kupowanie produktów lokalnych powinno odbywać się na ucywilizowanych targowiskach i to nie w centrum miasta, ale na ich obrzeżach.

251

gość ~gość (Gość)20.02.2020 11:50

A miasto jak zwykle w..... lesie.
Może i dobrze bo jakby się za to wzięli nasi "rządzący" to mielibyśmy drugą halę Relax.

111

gość ~gość (Gość)20.02.2020 12:07

Tylko nie likwidujcie nam kebsa

53

Daria ~Daria (Gość)20.02.2020 12:15

obiekt został kupiony strikte dla działąności komercyjnej,tu nie chodzi o pasażerów,nie ma autobusów do wsi tak jak obiecało PiS a i tak powiat nic z tym nie zrobi,zobaczycie,będą tylko brac kasiore za dziwerżawę lub wynajem

132

ABOCO ~ABOCO (Gość)20.02.2020 14:14

Narożnik przy wieży ciśnień, gdzie teraz zawracają tylko autobusy i nic się tam nie dzieje - powinien być przeznaczony na cele komercyjne z dostępem od strony wieży ciśnień właśnie. Reszta tego ogromnego terenu spokojnie na dworzec autobusowy (bez tych 500 m2 obok wieży ciśnień) by wtedy wystarczyła.

41

przelotowy ~przelotowy (Gość)20.02.2020 12:15

I o to chodzi, władza powinna służyć ludziom a nie tylko partyjnym.interesom.

113

Anastazja ~Anastazja (Gość)20.02.2020 11:41

Przypomni ktoś za ile został sprzedany PKS Braciom z Izraela?

191

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat