Myślę że rzeczywiście miasto powinno przejąć zadania ochrony zdrowia wziąć szpital powiatowy i przychodnie a powiaty do likwidacji to by naprawdę było z korzyścią dla miasta i powiatu same oszczednosci a tak mamy armię urzędników a lekarzy brak ono chyba że teraz będą nas leczyć urzędnicy których mamy w nadmiarze i niekoniecznie kompetetnych
Bardzo dobrze że zamykają bo oprócz Pana każ nie było lepszych lekarzy
"Przenieśliśmy dobre warunki także na ul. Wyzwolenia."
Pytanie: jak można przenieść dobre warunki?
Dobre warunki pakujemy do słoika, wekujemy i już! W nowym miejscu wystarczy tylko odkręcić w wylać hehehehe
Co do szpitala to katastrofa, niedługo zaczną się pozwy do sądu za nieludzkie traktowanie rodzących i położnic. Moja synowa o mały włos urodziłaby w toalecie, to jeszcze lekarz i pielęgniarka krzyczeli, że powinna powiedzieć,że ma lekkie porody,a oni od czego są.Albo wyzywanie na rodzące,żeby mordy nie darły. Trzeba było się nie p......ć byś mordy nie darłą.Można by pisać i pisać.Ale to wszystko zależy od człowieka, całe to zło robota człowieka.
hucpa na pseudo 850 lecie ważniejsza dla miasta od opieki zdrowotnej... wstyd
panie prezydencue gdzie pan jest są dwa wnioski o sesje nadzwyczajna weź sie pan do roboty dziadostwo w tym urzędzie miasta jakiego mało
Rodziłam na Roosevelta i opiekę przy porodzie miałam luks dziękuje panią położnym za wszystko jesteście cudowne, a władzom za to ze pokazaliście klasę , takich warunków nie ma w okolicy, i aż się chce tam położyć
W sumie - miasto naprawdę powinno otworzyć własną przychodnię. W obliczu obrazu starzejącego się społeczeństwa, przydałaby się bardziej niż mediateka, murek na Rynku czy kolejne rondo represjonowanych politycznie górników.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!