metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marek ~Marek (Gość)04.02.2013 14:21

Byłem widziałem była trenerka była najgorsza z dziewczyn nic jej nie wychodziło to była wielka tragedia,nie mam nic do niej.Dziewczyny pokrzyżowali chojniakowi plany,Do psełdo doradcy sportowego co dalej nieudaczniku.

00

też chory ~też chory (Gość)01.02.2013 19:34

Co za głupoty piszesz były trenerze ? Pół Polski chora , przed drugą połową pewnie choroba a wypisujesz jakieś brednie o szalikach i czapkach !!! Na wirusy nie ma rady ... A jak byłeś chory i brałeś L4 to pracodawca potrącał Ci z wypłaty czy płatne 100% ? No ale to pewnie dlatego jesteś byłym trenerem ... Bo piszesz bzdury Pozdrawiam

00

Byly trener ~Byly trener (Gość)01.02.2013 16:37

To jest jakas paranoja z tymi przeziebieniami zawodniczek.W porządnym klubie zawodniczki winny dbać o zdrowie.Szczególnie w okresie zimowym. Jeżeli nie trenują z powodu przeziębień powinny mieć potrącone za nieobecność w pracy-treningach.Sprawą zawodniczki jest by uchronić się przed przeziębieniem.No ale jak zarząd klubu zezwala na takie coś i nie zapisał tego np w kontraktach, no to mamy wiadomą frekwencje na treningach.W innych, lepszych klubach zawodniczki zobowiązane są do noszenia ciepłych zimowych strojów (czapki,szaliki),i zdrowego odżywiania się/Jak jest każdy wie.Jaki Pan taki kram./

00

Wygrały ~Wygrały (Gość)02.02.2013 20:27

Wygrały!!! Byłem widziałem,wszystkie grały i zwyciężyły.

00

chory ~chory (Gość)02.02.2013 10:41

Do pracy jeżdżę samochodem, zakładam czapkę i szalik i zachorowałem. Totalny brak profesjonalizmu z mojej strony.
Pan były trener - pewnie kolejny człowiek zacierający ręce do spadku Piotrcovii.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat